• - 20%

Wilson Staff golfballen Staff Model wit

Oorspronkelijke prijs was: €49,95.Huidige prijs is: €39,96.

Staff Model is een echte Tour-kaliber, 4-delige urethaan golfbal die ongeëvenaarde precisie, snelheid en consistentie levert. Omdat ongelijkmatige verf de prestaties nadelig kan beïnvloeden, wordt het Staff Model geverfd met behulp van een nauwkeurig gecontroleerd aanbrengproces dat ervoor zorgt dat... Lees verder

Wilson golfballen Staff Model wit

Staff Model is een echte Tour-kaliber, 4-delige urethaan golfbal die ongeëvenaarde precisie, snelheid en consistentie levert. Omdat ongelijkmatige verf de prestaties nadelig kan beïnvloeden, wordt het Staff Model geverfd met behulp van een nauwkeurig gecontroleerd aanbrengproces dat ervoor zorgt dat elke urethaanbal de fabriek verlaat met een bijna onberispelijke afwerking. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat het Staff Model altijd gaat waar u het nodig heeft. Dit is pure precisie.

Kenmerken:

  • V-COR ™ GEAVANCEERDE PRESTATIES: Een unieke kernsamenstelling vergroot de energie om maximale snelheid van het slagvlak te genereren voor betere prestaties op afstand.
  • 4-LAYER SPIN & CONTROL: meer lagen. Hogere spin. Betere controle. Ongeëvenaarde afstand en slagvorm vanaf de tee. Bewerkbaarheid op toerniveau op de fairways. Voorspelbare stabiliteit bij naderingsschoten en uitzonderlijke controle op de green.
  • 3SIX2 NAADLOZE URETHAAN COVER: Ons naadloze patroon met 362 kuiltjes zorgt voor een soepele luchtstroom rond de bal voor een lagere balbaan en maximale afstandsprestaties.
  • Dozijn, 12 ballen, kleur wit

 

kleur

merk

Artikelnummer: 13175