• - 20%

Callaway golfballen Chrome Soft X LS Triple Track

Oorspronkelijke prijs was: €59,95.Huidige prijs is: €47,96.

Chrome Soft X LS is ontworpen voor maximale afstanden in een verfijnd lager spinprofiel. Het is vooral geschikt voor betere spelers die het vanaf de tee willen “bombarderen”/“bomb it”, met een geweldige combinatie van lange afstand en een rechte balvlucht.... Lees verder

Callaway golfballen Chrome Soft X LS Triple Track

Kenmerken:

  • Grote Soft-Fast-kern verhoogt snelheid en afstand
    Het ontwerp van de hoge snelheidskern is aanzienlijk groter om meer balsnelheid en afstand door de tas te bevorderen. Deze kern werkt ook met het mantelsysteem om hoge veerkracht en snelheid te leveren
  • Maximale balsnelheid en consistente spin door een dubbel mantelsysteem met hoge snelheid Dit mantelsysteem is ontworpen voor hoge balsnelheden. De zachte binnenmantel en een zeer veerkrachtige stevige buitenmantel werken samen om hoge balsnelheden vanaf het slagvlak te genereren. Dit innovatieve systeem is speciaal ontworpen om de totale afstand te vergroten.
  • Uitstekend gevoel en spincontrole door een dunne, degelijke urethaan hoes. Extreem duurzaam, veerkrachtig en dun hoesmateriaal. Het is gebouwd om de balsnelheid te verhogen en een lage spin te creëren bij volledige slagen, met behoud van een hoge spin, lage lancering en controle rond de green.
  • Langere afstand en consistent traject door een geoptimaliseerd aerodynamisch ontwerp
    Aero-ontwerp vermindert de weerstand voor een langere totale afstand. De consistente, doordringende balvlucht is geoptimaliseerd voor de lagere spin-eigenschappen van deze bal.
  • Geavanceerde uitlijning door Triple Track-technologie. Ze hebben onze populaire Triple Track-lijnen prominent op ERC Soft geplaatst om u te helpen focussen en de juiste uitlijning voor elke putt te vinden.
kleur

merk

Artikelnummer: 13274