• - 20%

Srixon golfballen Q-Star Tour-3 Divide matte geel-rood

34,36

Ontmoet de Q-STAR TOUR DIVIDE van SRIXON, een opvallende golfbal met zijn unieke 50/50 matte urethaan hoes. Deze DIVIDE biedt dezelfde prestaties als de klassieke Q-STAR TOUR die je drives een boost geeft en chip-stops biedt, maar in een nieuwe... Lees verder

Srixon golfballen Q-Star Tour-3 Divide matte geel-rood

Kenmerken:

 • 50/50 MATTE URETHAAN HOES
  Elke DIVIDE-hoes is aan de ene helft geel en aan de andere helft rood, blauw of oranje. Deze matte hoes met hoog contrast maakt spin zichtbaar en uitlijnen eenvoudig. De zachte urethaan hoes biedt spin en remkracht op toerniveau.
 • SPIN JE KUNT ZIEN
  De unieke tweekleurige hoes van DIVIDE produceert een stroboscoopeffect tijdens het draaien, waardoor de snelheid en richting van de spin bij elk van je slagen worden onthuld. Dit is een krachtig hulpmiddel om uw consistentie bij te houden en te verbeteren en is alleen beschikbaar met de Q-STAR TOUR DIVIDE.
 • 360° UITLIJNLIJN
  De naadlijn van DIVIDE loopt rondom de hele golfbal voor 360° uitlijning en perfecte doelputten.
 • FASTLAYER KERN
  De nieuwe FastLayer Core biedt afstand en zacht gevoel zonder compromissen dankzij een geleidelijke overgang van een zachte binnenkern naar een stevige buitenrand.
 • SPEED DIMPLE™-PATROON
  Het optimale dimple-ontwerp zorgt voor een doordringende balvlucht onder alle omstandigheden en verhoogt de lift en vermindert de weerstand om de afstand te maximaliseren.
kleur

merk

Artikelnummer: 14523