• - 20%

Srixon golfballen AD333 wit

26,36

In gewoon Nederlands betekent dat een rechtere en langere vlucht. Het is waar het ons allemaal om gaat. Innovaties die je helpen je game naar een hoger niveau te tillen. Topprestaties beginnen met het hebben van de juiste bal. En... Lees verder

Srixon AD333-10th Generation

Het is waar het ons allemaal om gaat. Innovaties die je helpen je game naar een hoger niveau te tillen. Topprestaties beginnen met het hebben van de juiste bal. En als je een speler bent die meer afstand en vergevingsgezindheid zou kunnen gebruiken, dan is de 10e generatie AD333 waar je op hebt gewacht. De 10e generatie AD333 deelt technologie met onze tour-gevalideerde Z-STAR-serie, maar is verpakt in een tweedelige ionomeer-constructie voor grote waarde en geweldige prestaties.

Door onze compressie te verlagen van 77 naar 72, bevordert de 10e generatie AD333 meer vervorming van de bal bij impact voor spelers met matige swingsnelheden. In gewoon Nederlands betekent dat rechtere en langere vlucht. Dit betekent ook langdurig contact met korte ijzers en wedges voor het beste gevoel van elk AD333-model tot nu toe.

NIEUWE FASTLAYER CORE
Uitstekende afstand, balsnelheid en gevoel met verbeterde prestaties op clubs met een lage loft dankzij onze nieuwe lagere compressie.

338 SPEED DIMPLE PATTERN
Indringende balvlucht, verbeterde afstand, betere consistentie en controle in de wind.

VERBETERDE UITLIJNING
Lijn met vertrouwen uit dankzij onze verbeterde uitlijnlijn.

SPIN SKIN MET SERM
Maximale spin, verbeterde controle over de green, meer remkracht.

kleur

merk

Artikelnummer: 13926