Odyssey putter Ten S

Oorspronkelijke prijs was: €329,95.Huidige prijs is: €230,97.

Met een combinatie van verschillende technologieën zegt Odyssey de perfecte 2-Bal te hebben ontwikkeld: de 2-Ball uit de nieuwe ‘Ten’ putterlijn. Een paar jaar geleden terug lanceerde Odyssey voor het eerst de ‘Ten’, een nieuw mallet model. Naast meer vergevingsgezindheid... Lees verder

Wissen

Odyssey putter Ten S

In 2021 is de ‘Ten’ terug met nieuwe clubhoofden gebaseerd op de beste technologieën van Odyssey: de 2-Ball en de Triple Track. Volgens Callaway is de Ten 2-Ball de beste 2-ball die ze ooit hebben ontwikkeld. Een gewaagde uitspraak gezien het enorme succes van de 2-Ball. Volgens Callaway is de nieuwe 2-Ball Ten 38 procent consistenter dan de originele 2-Ball. Waar het op neer komt, is dat de nieuwe versie makkelijker op te lijnen is en dankzij de hoge moment of inertia (MOI) beter presteert als je de bal niet helemaal zuiver raakt (bijvoorbeeld meer richting teen of hiel op het blad).

De nieuwe putters hebben een verbeterde Stroke Lab shaft. De shaft is (7 gram) lichter, stijver en nog stabieler voor een beter tempo en een meer consistente stroke. Voor deze putters is de White Hot Microhinge Insert gebruikt om een goede en vroege rol van de golfbal te waarborgen. Kersverse Callaway speler Jon Rahm (zie onder) speelt ook sinds kort met een 2-Ball Ten.

Er zijn vijf verschillende hoofden met nog een aantal verschillende ‘necks’ (afhankelijk van de hoeveelheid arc in je stroke) in de Ten-lijn verkrijgbaar. Geheel toepasselijk zijn er in totaal tien verschillende Ten’s.

Odyssey Ten putters

merk

kleur
Artikelnummer: 13237