• - 20%

Wilson Staff golfballen Staff Model R wit

39,96

Net als Staff Model is Staff Model R een 4-delige urethaan golfbal van Tour-kaliber die ook een ongeëvenaarde precisie, snelheid en consistentie levert. Het is ook de eerste golfbal met een ongeverfd urethaan omhulsel dat een lager vluchttraject oplevert, en... Lees verder

Wilson golfballen Staff Model R wit

Net als Staff Model is Staff Model R een 4-delige urethaan golfbal van Tour-kaliber die ook een ongeëvenaarde precisie, snelheid en consistentie levert. Het is ook de eerste golfbal met een ongeverfd urethaan omhulsel dat een lager vluchttraject oplevert, en het wedge-oppervlak “grijpt” voor verbeterde greenside spin. Dit is de bal voor spelers die het uiterste eisen aan vertrouwen en consistentie. Dit zijn geperfectioneerde prestaties.

Kenmerken;

  • ONGEVERFD URETHAANBESCHERMING: De urethaanafdekking is volledig ongeverfd gelaten, waardoor een perfect egaal oppervlak ontstaat voor een echte balans en een rechtere vlucht.
  • V-COR ™ GEAVANCEERDE PRESTATIES: Een unieke kernsamenstelling vergroot de energie om maximale snelheid vanaf het slagvlak te genereren voor betere afstandsprestaties.
  • 4-LAYER SPIN CONTROL: meer lagen. Hogere spin. Betere controle. Ongeëvenaarde afstand en slagvorm vanaf de tee. Bewerkbaarheid op toerniveau op de fairways. Voorspelbare stabiliteit bij naderingsschoten en uitzonderlijke controle op de green.
  • dozijn, 12 stuks, kleur wit.
kleur

merk

Artikelnummer: 13174