• - 25%

TaylorMade putter Truss TB1

246,75

De TB1 is een heel-shaft blade met 16º toe-hang die het meest lijkt op een traditionele bladeputter. Als contragewicht voor de hosel zit er acht gram extra gewicht in de teen, wat het MOI verhoogt.

Wissen

putter Truss TB1

Traditionele design? Dat is niet het eerste waar je aan denkt als je de Truss putters van opzij ziet ziet. De driehoekige, gesloten hosel is een massieve blikvanger waar veel puristen van zullen gruwelen. Maar zet de putters achter de bal en de hosel verdwijnt naadloos in de toplijn, zodat je inderdaad een klassiek look overhoudt. Een klassieke look mét extra stabiliteit. Tja, dan wordt het weer interessant.

  • Een stabiliteitsopbouw: Door meerdere contactpunten samen met de bovenlijn te creëren, vermindert het ontwerp van de Truss-hosel de hoeveelheid niet-ondersteunde massa en doorbuiging bij impact.
  • Hallo oude vriend: Truss-putters zijn optisch ontworpen om een vertrouwd uiterlijk te geven aan spelers die op zoek zijn naar meer stabiliteit in een klassieke vorm.
  • Pure Roll ™ -inzetstuk: Dezelfde Tour-Proven-technologie nu in kobaltblauw. Pure Roll-inserts produceren een beter geluid en gevoel, terwijl groeven van 45 ° de topspin verhogen om de bal te helpen starten en op de beoogde lijn te blijven.
  • Persoonlijk gevoel en prestatie: Met verstelbare zoolgewichten kunnen golfers nauwkeurige ballastgewichten en zwaartepuntpositionering bereiken. * Optionele gewichten worden apart verkocht
  • Een match gemaakt in stabiliteit: De KBS Stepless Stability Shaft koppelt met Truss voor nog meer stabiliteit en minder doorbuiging bij impact.
  • Een look die bij je past: Truss is verkrijgbaar in vier verschillende kopvormen – een blad en een hamer, beide aangeboden in opties met hiel- en middenschacht.

In de vorige eeuw geleden speelde het overgrote deel van de tourspelers met bladeputters, die een klassiek uiterlijk combineerden met veel feedback. Zelfs de beste spelers ter wereld raken echter niet altijd de sweetspot en langzaam maar zeker wonnen de stabielere mallets aan populariteit – intussen heeft naar schatting zestig procent van de tourspelers een malletputter in de tas. Maar wat als je het hoge moment-of-inertia (de weerstand tegen ‘kantelen’) van een mallet weet te integreren in een bladeputter, dacht TaylorMade. En voilà, daar waren de Truss putters.

De hosel zit er niet voor de sier, dat is duidelijk. Het driehoekige design is gebaseerd op de sterke geometrische vorm uit de architectuur, die je veel ziet bij bruggen en gebouwen om de stabiliteit te bevorderen. En dat doet hij ook bij deze putters. Omdat de hosel op twee punten in contact staat met het clubhoofd, draait het clubblad minder snel open als je de bal op de teen raakt. En dat is belangrijk, want volgens onderzoek van TaylorMade raakt de bal in meer dan de helft van de gevallen de ‘teenkant’ van het midden.

De Truss lijn bestaat uit vier modellen.

merk

kleur
Artikelnummer: 11556