• - 10%
  • NEW

TaylorMade heren hybride SIM2 MAX Ventus Blue

259,00 233,10

Waarom kiezen tussen controle en afstand als je het allebei kunt hebben? De SIM2 MAX Rescue is ontworpen voor de speler die alles wil: de afstand en vergevingsgezindheid van een hybride en de werkbaarheid en controle van een ijzer.

Wissen

TaylorMade heren hybride SIM2 MAX Rescue Tensei AV Raw Blue

Kenmerken:

  • Shaft: Ventus Blue
  • Grip: Z600

Nieuw V Steel-ontwerp
Een geüpdatet V Steel ™ -ontwerp verdeelt het gewicht opnieuw om vergevingsgezindheid te vergroten met behoud van lage zwaartepunt-eigenschappen. Een ingedrukte hiel en teen minimaliseren het zooloppervlak, wat bijdraagt aan de voordelen van V Steel voor grasmatten en veelzijdigheid.

Gesmeed C300 stalen draaivlak
Gesmeed, zeer sterk C300-staal zorgt voor een sterk en snel slagvlak dat is ontworpen voor explosieve balsnelheden, gecombineerd met Twist Face® om de inherente neiging van golfer bij misslagen voor rechtere slagen te overwinnen.

Tour gevalideerde prestaties
Voortbordurend op het succes van de originele SIM Max Rescue ™ biedt de SIM2 Max Rescue een torenhoge vlucht en uitstekende werkbaarheid voor alle vaardigheidsniveaus.

Thru-Slot Speed Pocket
Thru-Slot Speed Pocket ™ biedt meer slagvlakflexibiliteit en behoudt balsnelheid en afstand, vooral bij lage slagvlakken.

merk

kleur
Artikelnummer: 12781