• - 15%
  • NEW

TaylorMade heren golfset SIM2 MAX OS graphite shaft 5-SW ventus blue

1.149,00 976,65

Ook in het meest vergevingsgezinde segment ijzers heeft TaylorMade haar 2021 ijzersets uit de SIM2 collectie min of meer opnieuw opgebouwd ten opzichte van de 2020 modellen. Veel innovatieve techniek van eerdere jaren zijn ge-upgrade maar volledig nieuw is het... Lees verder

Wissen

TayloreMade heren golfset SIM2 MAX OS graphite shaft 5-SW ventus blue

Kenmerken:

  • 7 clubs: 5, 6, 7, 8, 9, PW en SW
  • Shaft: Fujikura Ventus Blue
  • Grip: Crossline 360

SIM2 Max OS
Deze SIM2 Max OS (OverSized) ijzers zijn gericht op golfers die vergevingsgezindheid belangrijker vinden dan maximale afstand. Het clubhoofd van de Max OS ijzers is wat groter waardoor iets meer stabiliteit is. Het heeft ook een wat grotere offset t.o.v. de ‘normale’ SIM2 Max ijzers en ook de balvlucht is iets hoger en voorspelbaarder waardoor je iets afstand inlevert maar wel meer marge krijgt om de bal niet helemaal zuiver te hoeven raken om rechtdoor te slaan.

Cap Back ™ -ontwerp
Cap Back Design maakt gebruik van een revolutionaire constructie van meerdere materialen om de gehele bovenlijn van hiel tot teen te ondersteunen. Vervaardigd uit een lichtgewicht polymeer, biedt het stabiliteit binnen de bovenlijn en de bovenste omtrek van het slagvlak om een ​​verbeterd geluid en gevoel te leveren tijdens het werken in combinatie met de Thru-Slot Speed ​​Pocket ™ in een ontwerp dat gemaakt is om gezichtsflexibiliteit, balsnelheid en afstand te maximaliseren.

Nieuw ECHO®-dempingssysteem
De introductie van Cap Back Design zorgde voor een volledig holle carrosserieconstructie, die plaats maakte voor het nieuwe ECHO®-dempingssysteem. Het volledig ingekapselde systeem maakt gebruik van een zachter polymeermengsel en meerdere contactpunten over het slagvlak om harde trillingen weg te leiden, waardoor een gesmeed gevoel ontstaat.

Snel vergevingsgezind gezicht met progressieve ICT
De geheel nieuwe SIM2 Max ijzers gebruiken een snel en vergevingsgezind slagvlak om golfers meer prestatie te geven, precies daar waar ze het nodig hebben. Een grotere sweetspot is nu intelligent gepositioneerd om meer schoten over het slagvlak te maken. Ontworpen om de drempel van de wettelijke limiet te benaderen, is het nieuwe slagvlakontwerp snel, flexibel en uiterst vergevingsgezind. Elk gezicht is uniek ontworpen om de Inverted Cone Technology (ICT) te positioneren voor optimale vergeving en het minimaliseren van de gewone juiste misser.

Thru-Slot Speed ​​Pocket ™
Een reeks technologieën, zoals een 360 ° onder snijding en een ultradun slagvlak, werken samen om een ​​ultra lage CG te leveren die is ontworpen om een ​​hoge penetrerende balvlucht te produceren.

merk

kleur
Artikelnummer: 13132