TaylorMade heren fairwaywood Stealth Fujikura Ventus Shaft

251,97

De geheel nieuwe 3D carbon kop is onder de loep genomen en compleet nieuw ontworpen. Dit resulteert in een lichter clubhoofd en meer vergevingsgezindheid. Doordat Taylormade het gewicht meer naar achteren heeft gebracht geeft het je meer controle over de... Lees verder

Wissen

TaylorMade heren fairwaywood Stealth Fujikura Ventus Red Shaft

De geheel nieuwe 3D carbon kop is onder de loep genomen en compleet nieuw ontworpen. Dit resulteert in een lichter clubhoofd en meer vergevingsgezindheid. Doordat Taylormade het gewicht meer naar achteren heeft gebracht geeft het je meer controle over de bal en zorgt het voor maximale speelbaarheid.

Twist Face technologie zorgt ervoor dat je bij mishits alsnog een rechtere bal slaat. De Twist Face technologie is een revolutionaire doorbraak en het helpt vooral de beginnende golfer om consistenter te worden.

Het geheel nieuwe geavanceerde laseruitlijningssysteem strekt zich uit over de bovenkant van het clubblad en levert een subtiel maar krachtig uitlijningshulpmiddel. Plaatsing van het laser geëtste patroon zorgt voor een strakke en elegante touch op de bovenzijde van het clubhoofd.

De Flexibele Speed ​​Pocket™ die onderin het clubhoofd is verwerkt zorgt voor meer balsnelheid en extra vergevingsgezindheid bij elke slag.

THE STEALTH FAMILY:
1: STEALTH: (Mid-Low Spin) Dit is de meest toegankelijke Fairwaywood uit de Stealth lijn. Geschikt voor golfers van alle niveaus.
2: STEALTH PLUS+:  Dit model is met name geschikt voor de ervaren golfer. De Stealth Plus+ geeft minder spin en heeft daardoor ook iets minder vergevingsgezindheid.

Deze Stealth Fairwaywood wordt geleverd met de Fujikura Ventus Red 6 shaft.

DEZE FAIRWAYWOOD IS VERKRIJGBAAR IN DE VOLGENDE SAMENSTELLINGEN: 
– FW3, Rechtshandig, 15°
– FW5, Rechtshandig, 18°

FLEX:
– Mature Flex
– Regular Flex
– Stiff Flex

merk

kleur
Artikelnummer: 14079