TaylorMade heren driver SIM2 HZRDUS Smoke RDX

449,65

De SIM2 heren golfdriver heeft een nieuwe vorm en opbouw om u zowel meer vergeving als afstand te geven. De gesmede ringconstructie is de sleutel tot een nieuwe dimensie van afstand en optimale vergevingsgezindheid. De SIM2 is vervaardigd uit een... Lees verder

Wissen

TaylorMade heren driver SIM2 HZRDUS Smoke RDX

Kenmerken:

  • Shaft: Project X HZRDUS Smoke RDX
  • Lie: 56° – 60°
  • Lengte: 45.75″
  • Clubhoofd: 460cc
  • Grip: Z600

Gesmede ringconstructie
Gesmeed uit een lichtgewicht en zeer sterk aluminium dat in een veeleisende vorm is gefreesd, verenigt de gesmede ringconstructie een enorm gewicht aan de achterkant, een full carbon zool, een kroon en een gefreesd komvlak aan de achterkant. Het creëren van een vertrouwenwekkende coureur die is ontworpen voor meer stabiliteit en vergevingsgezindheid.

SIM-traagheidsgenerator
De asymmetrische Inertia Generator is ontworpen om een hogere clubhoofdsnelheid te bieden door middel van geavanceerde geometrie en aerodynamische analyses. Een volledig lichtgewicht carbonzool maakt de herverdeling van massa mogelijk voor een dieper zwaartepunt en verbeterde vergevingsgezindheid.

Speed Geïnjecteerd Twist Face
De Speed Injected Twist Face verbetert de balsnelheid door elk clubhoofd te kalibreren op de drempel van de wettelijke snelheidslimiet met corrigerende slagvlakkromming die ook bescherming biedt tegen verkeerde slagen van hiel en teen.

Thru-Slot Speed Pocket
TaylorMade’s meest flexibele Speed Pocket ™ -ontwerp is ontworpen om de balsnelheden te maximaliseren en extra vergevingsgezindheid te produceren bij lage slagvlakken.

merk

kleur
Artikelnummer: 12789