TaylorMade dames rescue Stealth Ascent Aldila 45L

De Stealth™ Rescue is gemaakt van koolstof-DNA en combineert door de Tour gevalideerde ontwerpen met een nieuw Carbon Clubhoofd-constructie om de prestaties van golfers te verbeteren. Aangedreven door een opnieuw ontworpen V Steel™-zool met nauwkeurige weging, is deze Rescue ontworpen voor... Lees verder

Wissen

TaylorMade dames rescue Stealth ascent aldila 45L

De Stealth™ Rescue is gemaakt van koolstof-DNA en combineert door de Tour gevalideerde ontwerpen met een nieuw Carbon Clubhoofd-constructie om de prestaties van golfers te verbeteren. Aangedreven door een opnieuw ontworpen V Steel™-zool met nauwkeurige weging, is deze Rescue ontworpen voor een hoge afslag en vergevingsgezindheid.

In de nieuwe Carbon clubhoofd-constructie van de Stealth Rescue is 7 gram van het gewicht iets meer naar achteren verplaatst in het clubhoofd, zodat het zwaartepunt meer naar beneden wordt gebracht. Dit zorgt voor een hogere balvlucht, betere stabiliteit bij impact en meer vergevingsgezindheid.

Een ultra zware V Steel-zool plaatst het gewicht laag in de club om een ​​hoge lancering en verbeterde interactie met de grasmat aan te moedigen, waardoor deze club een wapen is tegen elke ligging.

De Flexibele Speed ​​Pocket™ die onderin het clubhoofd is verwerkt zorgt voor meer balsnelheid en extra vergevingsgezindheid bij elke slag.

THE STEALTH FAMILY:
1: STEALTH: De meest vergevingsgezinde club uit de Stealth lijn. Helpt iedere speler om vanuit elke ligging de bal omhoog te krijgen. Geschikt voor elke golfer.
2: STEALTH PLUS+: Heeft een kleiner slagvlak en dus meer geschikt voor de betere speler.

Deze Stealth wordt geleverd met de Aldila Ascent Ladies 45 shaft.

DEZE HYBRIDE IS VERKRIJGBAAR IN DE VOLGENDE SAMENSTELLINGEN:
– H4, Rechtshandig, 23°
– H5, Rechtshandig, 26°

FLEX:
– Ladies Flex

merk

kleur
Artikelnummer: 14077