TaylorMade dames golfset SIM2MAX OS graphite shaft 6-PW+SW

841,50

Ontworpen om u te helpen vaker betere slagen te maken met het geheel nieuwe Cap Back™-ontwerp. SIM2 Max OS is het meest stabiele ijzer in de TaylorMade-familie en biedt ongelooflijk veel afstand en vergevingsgezindheid.

Wissen

TaylorMade dames golfset SIM2MAX OS graphite shaft 6-PW+SW = 6 mooie ijzers

Het volgende niveau van spelverbetering

Een revolutionair nieuw Cap Back Design ontgrendelt het volgende niveau van spelverbeteringsijzers. De constructie van meerdere materialen, die de prestaties van traditionele cavity backs overschaduwt, bevordert een betere vergevingsgezindheid, afstand en gevoel.

Oversized voor meer stabiliteit

Een oversized constructie zorgt voor stabiliteit bij impact, samen met een grotere sweetspot en meer vergevingsgezindheid over het hele slagvlak. Het langste ijzer in de TaylorMade-familie, SIM2 Max OS, heeft een brede zool, sterkere lofts en een ontwerp met trekkracht om veelvoorkomende mishits tegen te gaan.

Snel en vergevingsgezind

Aangedreven door het geheel nieuwe Cap Back Design en Thru-Slot Speed ​​Pocket, hebben SIM2 Max OS ijzers een intelligent gepositioneerde sweet spot die de meest voorkomende impactpunten overspant, wat zorgt voor explosieve balsnelheden en consistentie op de juiste plaatsen.

Hoge lancering

Geoptimaliseerde CG-plaatsing levert een hoge lanceringsbalvlucht voor lange carry-afstand en zware remkracht. Hoewel de meeste ijzers voor spelverbetering een inherente voorkeur voor rechts hebben, is elk SIM2 Max OS ijzeren slagvlak ontworpen om een ​​neutrale balvlucht aan te moedigen en rechtse missers tegen te gaan.

Gesmeed ijzer gevoel

Een zachter ECHO®-dempingssysteem, volledig omsloten door het Cap Back-ontwerp, strekt zich uit van hiel tot teen en absorbeert ongewenste trillingen, waardoor het gevoel verbetert en de flexibiliteit van het gezicht wordt gemaximaliseerd.

Technologie: Cap Back™-ontwerp

Cap Back Design maakt gebruik van een revolutionaire constructie van meerdere materialen om de hele bovenlijn van hiel tot teen te ondersteunen. Het is gemaakt van een lichtgewicht polymeer en biedt stabiliteit binnen de bovenlijn en de bovenste omtrek van het slagvlak voor een verbeterd geluid en gevoel, terwijl het werkt in combinatie met een reflexieve Thru-Slot Speed ​​Pocket™ in een ontwerp dat is gemaakt om de flexibiliteit van het slagvlak, de balsnelheid en de afstand te maximaliseren .

Nieuw ECHO®-dempingssysteem

De introductie van Cap Back Design creëerde een volledige holle lichaamsconstructie, die plaats maakte voor het nieuwe ECHO®-dempingssysteem. Het volledig ingekapselde systeem maakt gebruik van een zachtere polymeermix en meerdere contactpunten over het gezicht om harde trillingen weg te kanaliseren, waardoor een gesmeed gevoel ontstaat.

Snel vergevingsgezind face met progressieve ICT

De geheel nieuwe SIM2 Max OS-ijzers gebruiken een snel en vergevingsgezind slagvlak om golfers meer prestaties te geven, precies waar ze het nodig hebben. Een uitgebreide sweet spot is nu intelligent gepositioneerd om meer shots over het clubblad vast te leggen. Ontworpen om de drempel van de wettelijke limiet te benaderen, het nieuwe gezichtsontwerp is snel, flexibel en uiterst vergevingsgezind. Elk slagvlak is uniek ontworpen om Inverted Cone Technology (ICT) te positioneren voor optimale vergevingsgezindheid en het minimaliseren van de gemeenschappelijke rechtsmisser.

Thru-Slot Speed ​​Pocket™

Deze gepatenteerde en bewezen TaylorMade-technologie is ontwikkeld om de flexibiliteit van het slagvlak te maximaliseren voor een hogere balsnelheid en vergevingsgezindheid bij mishits laag op het slagvlak.

Laag zwaartepunt

Een reeks technologieën, zoals een gecanneleerde hosel, 360º undercut en een ultradun slagvlak, werken samen om een ​​ultralaag zwaartepunt te leveren dat is ontworpen om een ​​hoge penetrerende balvlucht te produceren.

merk

kleur
Artikelnummer: 14026