TaylorMade dames fairwaywood Stealth HD Ascent Aldila 45L

De Stealth Fairwaywood is gemaakt van Koolstof-DNA en creëert hogere swingsnelheden en nauwkeurige speelbaarheid met behulp van geavanceerdere materialen. Dankzij de nieuwe V-Steel zool en de compleet nieuwe 3D Carbon kop waar het gewicht nu lager en dieper zit, is... Lees verder

Wissen

TaylorMade dames fairwaywood Stealth HD ascent aldila 45L

De Stealth Fairwaywood is gemaakt van Koolstof-DNA en creëert hogere swingsnelheden en nauwkeurige speelbaarheid met behulp van geavanceerdere materialen. Dankzij de nieuwe V-Steel zool en de compleet nieuwe 3D Carbon kop waar het gewicht nu lager en dieper zit, is deze Fairwaywood de ultieme combinatie van afstand en vergevingsgezindheid

Twist Face technologie zorgt ervoor dat je bij mishits alsnog een rechtere bal slaat. De Twist Face technologie is een revolutionaire doorbraak en het helpt vooral de beginnende golfer om consistenter te worden.

Het geheel nieuwe geavanceerde laseruitlijningssysteem strekt zich uit over de bovenkant van het clubblad en levert een subtiel maar krachtig uitlijningshulpmiddel. Plaatsing van het laser geëtste patroon zorgt voor een strakke en elegante touch op de bovenzijde van het clubhoofd.

De Flexibele Speed ​​Pocket™ die onderin het clubhoofd is verwerkt zorgt voor meer balsnelheid en extra vergevingsgezindheid bij elke slag.

THE STEALTH FAMILY:
1: STEALTH: (Mid-Low Spin) Dit is de meest toegankelijke Fairwaywood uit de Stealth lijn. Geschikt voor golfers van alle niveaus.
2: STEALTH PLUS+:  Dit model is met name geschikt voor de ervaren golfer. De Stealth Plus+ geeft minder spin en heeft daardoor ook iets minder vergevingsgezindheid.

Deze Stealth Fairwaywood wordt geleverd met de Aldila Ascent Ladies 45 shaft.

DEZE FAIRWAYWOOD IS VERKRIJGBAAR IN DE VOLGENDE SAMENSTELLINGEN: 
– FW5, Rechtshandig, 19°

FLEX:
– Ladies Flex

merk

kleur
Artikelnummer: 14076