Scotty Cameron putter Phantom X 5

Oorspronkelijke prijs was: €459,95.Huidige prijs is: €321,97.

De Scotty Cameron Phantom X 5 is de evolutie van de veel geprezen wingback mallet putter op de tour. Deze ‘single mid-bend’ putter is voorzien van een solide aluminium clubblad en gefreesd roestvrij staal. De putter is aan de bovenzijde... Lees verder

Wissen

Scotty Cameron putter Phantom X 5

De Scotty Cameron Phantom X 5 is de evolutie van de veel geprezen wingback mallet putter op de tour. Deze ‘single mid-bend’ putter is voorzien van een solide aluminium clubblad en gefreesd roestvrij staal. De putter is aan de bovenzijde voorzien van oplijnstrepen en -bolletjes. De gefreesde bolletjes en neon lijnen helpen bij het perfect oplijnen voor uw putts.

OPTIMALE OPLIJN VISUALS

De neon lijnen (strepen) en bolletjes aan de bovenzijde van de putter helpen u bij het oplijnen voor uw putt en maken het oplijnen stukken makkelijker.

NEXT LEVEL DESIGN

Scotty Cameron heeft zijn meest technologisch geavanceerde putter ontworpen met de Phantom X serie. De verschillende materialen die zijn gebruikt en de nieuwe moderne designs maken het mogelijk om uw putting naar een next level te tillen.

merk

kleur
Artikelnummer: 13471