• - 31%

Ping putter Tyne 4 Linkshandig

Oorspronkelijke prijs was: €319,95.Huidige prijs is: €219,95.

De focus voor deze nieuwe lijn – die geen naam heeft meegekregen en simpelweg wordt aangeduid met 2021 – lag op het maximaliseren van het traagheidsmoment of moment of inertia (MOI). Dit bereik je zo veel mogelijk gewicht in de uiterste randen... Lees verder

Wissen

Ping putter 2021 Tyne 4 Linkshandig

De focus voor deze nieuwe lijn – die geen naam heeft meegekregen en simpelweg wordt aangeduid met 2021 – lag op het maximaliseren van het traagheidsmoment of moment of inertia (MOI). Dit bereik je zo veel mogelijk gewicht in de uiterste randen van het clubhoofd te plaatsen – in dit geval duidelijk zichtbare gewichten van het zware metaal wolfraam. Het resultaat is dat de putter stabieler wordt en dus minder snel open of dicht draait als je de bal naast de sweetspot raakt.

Om bij slecht balcontact – het overkomt ons allemaal wel eens – ook de balsnelheid op peil te houden, heeft Ping de putters uitgerust met een insert van twee lagen kunststof, voorzien van ondiepe groeven. Deze moeten de bal snel aan het rollen brengen en zorgen voor consistente afstanden. De voorste laag is zachter en biedt gevoel en precisie voor de korte putts, terwijl de hardere laag daarachter feedback en afstandscontrole biedt bij langere putts (waarbij je dus harder slaat).

De 2021-lijn bestaat uit elf blades en mallets voor verschillende puttingstrokes: bescheiden boog, sterke boog en recht naar achteren en weer naar voren.

In de drie Anser-modellen (Anser, Anser 2 en Anser 4) hebben een clubhoofd van roestvrijstaal met wolfraam in de hiel en teen, waardoor dit klassieke model stabieler is dan ooit. De eerste twee werken het best bij een lichte boog in je puttingstroke en heb je een sterke ronding dan moet je voor de 4 gaan.

Anser, Anser 2 en Anser 4.

Bij de Kushin 4 (sterke boog), DS 72 (lichte boog), Tyne 4 (sterke boog) en center shaft Tyne C (rechte stroke) zit er staal in de hiel en wolfraam in de teen om het zwaartepunt te optimaliseren.

Kushin 4, DS 72, Tyne 4 en Tyne C.

De Fetch (rechte stroke) en Oslo H (lichte boog) combineren een gegoten body van roestvrijstaal met een aluminium zoolplaat om de massa naar de zijkanten te drukken, waardoor je een zeer stabiele mallet krijgt.

Fetch en Oslo.

De nieuwe CA 70 heeft een aluminium body en een zware zoolplaat om het zwaartepunt naar beneden te brengen en de vergevingsgezindheid te optimaliseren. Hij kan worden gefit voor zowel een lichte boog als een rechte puttingstroke.

CA 70 en Harwood.

De Harwood heeft het hoogste traagheidsmoment (MOI) van de hele lijn – hij is dus het stabielst – dankzij een frame van aluminium en gewichten van 93 gram wolfraam in alle vier de hoeken. Ook deze grote mallet is beschikbaar voor zowel een lichte boog als een rechte puttingstroke en er je kunt ook kiezen voor een Armlock-model.

merk

kleur
Artikelnummer: 13598