• - 40%

Ping heren wedge Glide Forged Pro

147,57

De nieuwe Ping Glide Forged Pro is voor veeleisende shotmakers met een kleinere, gesmede 8620 koolstofstalen kop en nauwkeurig bewerkte groeven voor voorspelbare, consistente resultaten. De Tour-voorkeursvorm is een kortere hiel-teen en door de hosel-overgang, waardoor het kleinere profiel wordt geaccentueerd... Lees verder

Wissen

Ping Glide Forged Pro Satin Chrome Wedge
Precisie gesmeed met Tour-voorkeursvorm

  • 50° S met Bounce 10
  • 52° S met Bounce 10
  • 56° S met Bounce 10

De nieuwe Ping Glide Forged Pro is voor veeleisende shotmakers met een kleinere, gesmede 8620 koolstofstalen kop en nauwkeurig bewerkte groeven voor voorspelbare, consistente resultaten.

De Tour-voorkeursvorm is een kortere hiel-teen en door de hosel-overgang, waardoor het kleinere profiel wordt geaccentueerd om de compacte, vastgelegde look te garanderen die favoriet is bij de beste spelers van het spel. Volledig machinaal bewerkte, steilere wiel-cut groeven plus toegevoegde textuur van een nieuwe Emery face blast zorgen voor consistente lanceringsomstandigheden en spin van natte en droge omstandigheden voor voorspelbare resultaten.

Dankzij de nieuwe standaard “S”- en “T”-grinds kunt u op maat worden gemaakt voor de loft/grind-combinatie die past bij uw aanvalshoek en de meest voorkomende grasmatcondities. De S-Grind heeft een matige veerkracht, een afgeronde voorrand en een brede aantrekkingskracht. T-Grind heeft een smallere zool, ca. 3° minder veerkracht dan S, hoge veelzijdigheid. In 59* heb je de Eye2 Toe Grind, Karsten Solheims iconische high-toe-shaping, die ongeveer 1,5° minder stuitert dan de S-grind en een adressering creëert die generaties golfers heeft aangesproken.

 

merk

kleur
Artikelnummer: 13895