• - 50%
  • DEMO

Ping heren driving iron Blueprint met Dynamic Gold steel 120 S300 DEMO in topconditie

139,98

De PING G425 Crossover beschikt over een ultra dun, maar oersterk clubblad, waardoor het meer flexibel is dan andere crossovers. Dat resulteert in meer balsnelheid en dus meer afstand. Deze crossover is speciaal gemaakt om het ‘gat’ op te vullen... Lees verder

Wissen

Ping heren Crossover G425 driving iron

Dynamic Gold steel 120 S300 Demo ijzer in top conditie

Kenmerken:

  • De PING G425 Crossover beschikt over een ultra dun, maar oersterk clubblad, waardoor het meer flexibel is dan andere crossovers. Dat resulteert in meer balsnelheid en dus meer afstand. Deze crossover is speciaal gemaakt om het ‘gat’ op te vullen tussen je kortste houtje en je langste ijzer.
  • Bij het ontwerp van deze G425 driving iron is afstand in combinatie met controle het vertrekpunt geweest voor de ontwerpers. De PING G425 Crossover is met name geschikt voor de betere golfer (lagere handicapper).
  • Het dunne, machinaal gefreesde clubblad genereert over het hele oppervlak veel balsnelheid en zorgt voor een krachtig gevoel en geluid.
  • De G425 crossover heeft een dun clubblad en eigenschappen die zorgen voor een hoge balvlucht en zachte landing op de green (iets wat doorgaans veel moeilijker is met een ‘normale’ ijzer-2, -3 of -4). De hydropearl finish zorgt voor betere prestaties in de regen en met de nieuwe zwarte ‘stealth’ looks valt de club zeker op in je tas.
merk

kleur
Artikelnummer: 14378