Odyssey putter White Hot OG #5 Stroke Lab

224,96

White Hot Insert: De meest populaire putter insert allertijden is weer terug volgens de oorspronkelijke formule, het oorspronkelijke gevoel, het oorspronkelijke geluid en de oorspronkelijke prestatie. White Hot OG Five: Een kleiner, strakker mini-mallet clubhoofd dan de Rossie, uitgerust met de nieuwste... Lees verder

Wissen

Odessey putter White Hot OG #5 Stroke Lab

White Hot Insert: De meest populaire putter insert allertijden is weer terug volgens de oorspronkelijke formule, het oorspronkelijke gevoel, het oorspronkelijke geluid en de oorspronkelijke prestatie.

White Hot OG #5: Een kleiner, strakker mini-mallet clubhoofd dan de Rossie, uitgerust met de nieuwste Stroke Lab shaft.

WHITE HOT

De originele White Hot-formulering, het gevoel, het geluid en de prestaties zijn allemaal terug in een uitzonderlijk tweedelig urethaan-inzetstuk. Deze technieken zijn door zowel tourspelers als golfers jarenlang gewaardeerd.

STROKE LAB

Stroke Lab putters zijn zo ontworpen om perfect te kunnen oplijnen voor uw putt, elke keer weer. De shaft van deze putter is aanzienlijk lichter dan eerdere Odyssey shafts. Het gewicht is verspreid naar andere plaatsen in de putter. De putterkop is iets zwaarder door een gewichten in de zool van de putter. Het uiteinde van de putter is ook verzwaard met extra gewicht. Dit leidt tot betere stabiliteit in uw putt-beweging en zorgt voor een consistentere balrol.

De nieuwe Microhinge insert geeft je zowel controle over de afstand als de nauwkeurigheid. Ten opzichte van de vorige microhinge insert geeft deze nieuwe versie je nog meer feedback en een verfijnder gevoel.

GEWICHTSVERDELING

Deze White Hot Stroke Lab #5 is een face balanced putter en daarmee geschikt voor putters die een rechte putt-beweging maken.

 

merk

kleur
Artikelnummer: 13652