Odyssey putter Triple Track #7

259,95 233,96

De Triple Track Seven putter van Odyssey is een face balanced “Super High MOI” mallet putter. Deze putter zit boordevol technologie, met de Triple Track-uitlijningssysteem geïnspireerd op de wetenschap van “Vernier Hyper Acuity”. De multi-materiaal Stroke Lab shaft verbetert uw... Lees verder

Wissen

Odyssey putter Triple Track Seven

Kenmerken:

  • Mallet model
  • Zowel Links- als Rechtshandig te leveren
  • Stroke Lab multi materiaal shaft
  • Lengtes: 33″, 34″, 35″
  • Loft 3°
  • Microhinge Face Inserts

 

De nieuwe Odyssey Stroke Lab Triple Track-putters zijn ontwikkeld op basis van Callaway’s populaire golfballijn, met drie lijnen die prominent aanwezig zijn in het midden van de putterkop. Triple Track-technologie maakt gebruik van Vernier Hyper Acuity, dezelfde visuele technologie die wordt gebruikt om vliegtuigen op vliegdekschepen te laten landen, om uw uitlijning gemakkelijk te verbeteren voor een betere putnauwkeurigheid. En als je de juiste lijn kunt vinden, heb je een veel betere kans om de putt te maken.

Met de innovatieve Stroke Lab-technologie helpen deze putters de slag van de golfer daadwerkelijk te verbeteren, inclusief back swing-lengte, slagvlakhoek bij impact, head-snelheid door impact en tempo, dit alles door een diepgaande verandering in gewichtsverdeling mogelijk gemaakt door een innovatieve nieuwe shaft. Dit is een compleet nieuwe benadering en alleen Odyssey heeft het.

merk

kleur
Artikelnummer: 13143