• - 30%

Nikwax Tech Wash + TX.Direct Wash-In

Oorspronkelijke prijs was: €24,95.Huidige prijs is: €17,47.

Met dit voordeel pakket van Nikwax wast u uw watersafstotende kleding op veilige wijze. Daarna kunt u op zeer simpele wijze de kleding impregneren met de Nikwax TX.DIRECT. Uw kleding is weer schoon en waterafstotend.

Ademende, waterdichte kledingstukken lopen het grootste risico om van binnen zweterig en nat te worden wanneer ze worden gebruikt onder vochtige of natte omstandigheden. Als de buitenste stof water absorbeert, kan het kledingstuk tot 70% van zijn ademende eigenschappen verliezen. Daarom moet u de langdurige waterafstotendheid (DWR) op de buitenste stof van uw jas onderhouden, zodat het comfort behouden blijft. Nikwax Tech Wash® herstelt de DWR en daarmee de ademende eigenschappen van uw kledingstuk.

De Nikwax Tech Wash is milder dan een gewoon wasmiddel, daardoor blijven de ademende en de waterafstotende elementen van de kleding intact. De TX.DIRECT is ontwikkeld om uw kleding te voorzien van een nieuwe laag, zodat water van de jas af parelt. Dit houdt in dat water op de jas blijft liggen en er als druppels vanaf rolt. Met de producten van Nikwax heeft u langer plezier van uw kleding!

De Nikwax producten zijn gemakkelijk in gebruik, u gebruikt ze net als een gewoon wasmiddel.

Inhoud per flesje: 300 ml.

merk

kleur
Artikelnummer: 3921