• - 40%

Mizuno heren wedge T22 Satin Chrome staal

Oorspronkelijke prijs was: €209,95.Huidige prijs is: €125,97.

Een tour-geïnspireerd aangepast traanontwerp heeft een iets compacter profiel met een uitgebreid afgeschuinde bovenrand – waardoor het uiterlijk van een dunnere rand ontstaat. Door het bovenste gedeelte van het blad te verwijden of taps toe te lopen, creëert de T22... Lees verder

Wissen

Mizuno T22 Satin Chrome Golf Wedge

De nieuwe Mizuno T22 Wedges zijn uit één stuk Grain Flow Forged HD Boron, geproduceerd in Mizuno’s iconische fabriek in Hiroshima, Japan – waar Mizuno ijzers sinds 1968 worden geproduceerd.

Een tour-geïnspireerd aangepast traanontwerp heeft een iets compacter profiel met een uitgebreid afgeschuinde bovenrand – waardoor het uiterlijk van een dunnere rand ontstaat. Door het bovenste gedeelte van het blad te verwijden of taps toe te lopen, creëert de T22 een hogere consistente spin en een meer doordringende balvlucht.

De Quad Cut Milled Grooves zijn loft-specifiek gesneden in met borium doordrenkt staal voor een langere effectieve levensduur en een microlaag van koper onder nikkelchroom zorgt voor een extra milliseconde controle bij impact. Compleet met Mizuno’s HydroFlow Micro Grooves die met een laser zijn geëtst om vocht vrij te maken en spin-drop-off te verminderen.

Met vier beschikbare grinds:

  • S-Grind een minimale zoolslijping voor vollere slagen
  • D-Grind voor matige hiel- en teenontlasting
  • C-Grind voor zware hiel- en teenontlasting
  • X-Grind voor extreme hielontlasting

Standaard uitgerust met de Dynamic Gold Tour Issue-schacht en Z-Cord Grip voor een eersteklas afwerking.

kleur

merk

Artikelnummer: 13930