Garmin Approach golfhorloge S42 staal

Oorspronkelijke prijs was: €299,95.Huidige prijs is: €239,95.

SPEEL MET VERTROUWEN. Wij hebben wat je nodig hebt: de Approach S42, een GPS-golfsmartwatch, ontworpen om je score op de baan te verlagen en je er stijlvoller uit te laten zien als je niet op de baan bent. Als je... Lees verder

Garmin golfhorloge Approach S42

Kenmerken:

Het grote, goed leesbare 1,2″ kleurentouchscreen met metalen rand is stijlvol en licht.

BANDJES MET SNELSLUITING: Als je op iedere baan een andere watchband wilt dragen, is dat geen probleem. Kies uit de verwisselbare banden met snelsluiting.

OOK BUITEN DE BAAN: Of je na een rondje in het clubhuis zit, of de stad in wilt, de Approach S42 is ideaal voor dagelijks gebruik.

42.000 VOORGELADEN BANEN: Je watch is voorzien van meer dan 42.000 vooraf geïnstalleerde CourseView kaarten van golfbanen over de hele wereld. Download updates voor de baan waarop je het meest speelt.

HOUD JE SPEL EN SCORES BIJ: AutoShot gametracking houdt automatisch 1 slagafstanden bij. Koppel deze aan optionele Approach® CT10 clubttrackingsensoren (afzonderlijk verkrijgbaar) voor meer trackingmogelijkheden.

GREEN-WEERGAVE: De functie Green View geeft de echte vorm van elke green weer, waar jij je ook op de baan bevindt. Je kunt de pin handmatig verplaatsen naar de juiste locatie voor een nauwkeuriger resultaat.

GA GROEN: Je kunt snel de afstanden van voor-, midden- en achterzijde van de green weergeven, zodat je beschikt over alle benodigde gegevens om de perfecte slag te slaan.

kleur

merk

Artikelnummer: 13268