Garmin Approach golfhorloge S12 zwart

149,96

SCHAKELT IN ALS JIJ AFSLAAT. We hebben wat je nodig hebt: de Approach® S12, een GPS-golf watch waarmee je het op de baan simpel houdt. Zon op je scherm? Geen probleem, dankzij het display op deze watch is alles ook in... Lees verder

Garmin golfhorloge Approach S12

Kenmerken:

 • AFLEESBAAR IN ZONLICHT

  Het nieuwe ronde watchontwerp heeft een display met hoge resolutie dat zelfs op de zonnigste dagen goed leesbaar is.

  MEER DAN 42.000 VOORGELADEN BANEN

  Je watch is voorzien van meer dan 42.000 vooraf geïnstalleerde CourseView kaarten van golfbanen over de hele wereld. Download draadloos updates voor de banen waarop je het meest speelt.

  MAAK EEN SWING

  Koppel het toestel met een volledige set Approach® CT10 clubtrackingsensoren voor meer trackingmogelijkheden (afzonderlijk verkrijgbaar).

  GA GROEN

  Je kunt snel de voor-, midden- en achterzijde van de green weergeven, zodat je beschikt over alle benodigde gegevens om de perfecte slag te slaan.

  WEET WAT JE MOET VERMIJDEN

  De baankaarten geven de afstanden tot hindernissen en doglegs aan, zodat je precies weet waar deze zich bevinden, maakt niet uit waar je op de baan staat.

  SCORE BIJHOUDEN

  Je watch houdt de score bij, zodat je altijd weet hoe het ervoor staat. Upload rechtstreeks naar de Garmin Golf app om deel te nemen aan wekelijkse klassementen.

  LEVENSDUUR VAN BATTERIJ

  De interne, oplaadbare batterij gaat tot wel 30 uur mee in GPS-modus.

kleur

merk

Artikelnummer: 13265