• - 15%

FootJoy heren golfschoenen Tour X wit-navy

239,95 203,96

Ervaar maximale prestaties met deze fantastische FootJoy golfschoenen. Geïnspireerd door ons uitgebreide netwerk van Tour-spelers, levert de geheel nieuwe Tour X een totaal Max-gevoel, met PowerStrap- en LaunchPod-technologieën voor Tour-gevalideerde stabiliteit, comfort en controle. Tour X is de nieuwste best-in-class…

Lees verder
Wissen

FootJoy heren golfschoenen Tour X

FootJoy, de #1 schoen in golf

Kleur: wit-blauw

MAXIMALE STABILITEIT

De Tour X PowerPlate®-buitenzool biedt een ongelooflijk lichtgewicht en toch stabiel platform van waaruit spelers efficiënt vermogen overdragen tijdens de golfswing. De PowerPlate beschikt over LaunchPods die helpen bij het creëren van extra structuur, oppervlakte en grondbedekking voor maximale stabiliteit.

MAXIMALE ONDERSTEUNING

Tour X is uitgerust met FJ’s eigen PowerStrap ™, een gegoten component dat is geïntegreerd in het bovendeel van de schoen om mediale en laterale vergrendeling te bieden. De 3D gevormde kraag en TourSpec stretch tongtechnologieën zorgen voor een veilige, nauwkeurige pasvorm, ronde na ronde.

MAXIMAAL COMFORT

Tour X maakt gebruik van een OrthoLite Fit-Bed® om de hele dag comfortabel door te lopen. OrthoLite neemt geen vast vorm aan, dus de demping blijft hetzelfde voor de levensduur van de schoen. De Laser Plus Last biedt een volledig afgerond teenkarakter, standaard pasvorm over voorvoet en wreef, met een iets smalle hiel.

100% WATERDICHT

ChromoSkin-leer biedt uitstekende waterdichte duurzaamheid. FootJoy garandeert dat deze golfschoen bij normaal gebruik gedurende één jaar 100% waterdicht zal zijn (EU-garantie).

kleur

merk

Artikelnummer: 11205