FootJoy heren golfschoenen Premiere Series Flint zwart

153,97

De FootJoy DryJoys Premiere Flint heren golfschoen is het derde model uit de Premiere series welke dit jaar gepresenteerd is als de topklasse binnen de FJ collectie. Ontworpen in samen werking met verschillende tourspelers, om niets aan het toeval over... Lees verder

Wissen

FootJoy heren golfschoenen Premiere Series Flint zwart

De ongeëvenaarde Flint heeft zijn naam gekregen van Perley Flint, een student van Harvard en goede golfer die in de jaren ’20 de eerste golfschoen van FootJoy ontwierp. Dit spikeloze design heeft het meest ingetogen bovenwerk van de drie schoenen. Er is ChromoSkin leer gebruikt, waarin over de wreef een patroon is gestanst. Een nieuw voetbed en kalfsleren afwerking zorgen voor optimaal draagcomfort.

Alle 3 de golfschoenen uit de Priemiere Series hebben een klassiek uiterlijk gecombineerd met moderne technologieën, zoals de nieuwe VersaTrax+ buitenzool. Dit nieuwe patroon werkt met harde en zachte noppen die in verschillende richtingen zijn geplaatst, zodat je altijd en op elke ondergrond grip hebt. Daarnaast zijn de Tarlow en de Packard ook nog uitgerust met negen softspikes.

De Laser Street-leest heeft een volle, ronde teen, een standaard voorvoet en enigszins smalle hiel. Het Ortholite EcoPlush-voetbed (het klínkt zelfs zacht) is comfortabel en biedt vooral in de hiel extra stabiliteit. De Premiere Series is gegarandeerd een jaar lang waterdicht.

Eigenschappen van de FootJoy DryJoys PREMIERE Flint heren golfschoen:

  • Zacht, soepel, waterdicht Pittard’s leren bovenwerk met moderne invulling van klassieke stijl
  • Othrolite EcoPlush FitBed voor verbeterde stabiliteit en comfort
  • Estane TPU biedt verbeterde tractie op alle oppervlakken
  • Luxe, zachte en soepele voering
  • Volledig afgerond teenkarakter, standaard voorvoet en wreef met een ietwat smalle hak
kleur

merk

Artikelnummer: 12709