• - 20%

FootJoy dames golfschoenen Pro/SL wit-zilver

135,96

Pro | SL golfschoenen voor dames bieden een superieur gevoel met Fine Tuned Foam (FTF) voor soepele demping en een iets verzwaard ontwerp aan de buitenrand voor superieure stabiliteit. FJ, de # 1 schoen in golf. MEER... Lees verder

Wissen

FootJoy dames golfschoenen Pro/SL wit-aqua

FJ, de # 1 schoen in golf.

MEER STABILITEIT. MEER TRACTIE. MEER COMFORT. MEER KEUZE.
De nieuwe Pro | SL is gebouwd op de geheel nieuwe Infinity-buitenzool met 87,5% meer tractiepunten, een opnieuw ontworpen PowerHarness om je voet comfortabel te wikkelen en kracht in je golfswing te laten vallen, en de Dual-Density (D2) tussenzool voor de perfecte balans tussen stabiliteit en comfort.

NFINITY OUTSOLE – Focus op je swing en niet op je voeten. De Infinity Outsole is de meest stabiele spikeless golfschoen die we ooit hebben gebouwd, met 180 tractiepunten en 17% meer oppervlakte in de hiel voor de perfecte grip en contact met de grond, ongeacht de grondomstandigheden.

DUAL-DENSITY (D2) MIDDENZOOL – Comfort begint vanaf de grond. De Dual-Density D2-tussenzool biedt volledig comfort door volledige voetsteun te bieden door de golfswing en schokabsorptie om die wandeldagen gemakkelijk te maken. Het stevige FTF-schuim zorgt voor stabiliteit aan de buitenrand en het zachte FTF-schuim onder de voeten zorgt voor demping en balans. Het is gemakkelijk onze meest comfortabele spikeless golfschoen.

VERPAKT IN ONDERSTEUNING – Een geïntegreerd Power Harness biedt mediale en laterale ondersteuning voor maximale controle en kracht tijdens de swing.

100% WATERDICHT
WATERDICHTE GARANTIE VAN 1 JAAR – Premium ChromoSkin-leer zorgt voor een superzacht gevoel en een waterdichte bescherming van 1 jaar.

kleur

merk

Artikelnummer: 11193