Cobra Golf

Cobra werd in 1973 opgericht door de Australische golfclubontwerper en amateurkampioen Thomas Crow.

Door de jaren heen bleef de focus op innovatie, kwaliteit, technologie en superieure prestaties. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen zo begon Cobra golf met de introductie van de Cobra “Baffler”, het eerste utility wood, een kruising van een ijzer en een fairwaywood. Tegenwoordig noemen wij deze clubs hybrids, hybride of hybriden.

In 1992 werden de King Cobra golfclubs geïntroduceerd. Dit waren de eerste Oversized golfclubs op de markt. In 1994 waren de dit best verkochte golfclubs wereldwijd.

In 2017 introduceert Cobra als eerste grote golf merk de one-lenght golfclubs. De one-lenght golfclubs zijn ontworpen in samenwerking met PGA ster Bryson DeChambeau. Golfers Point Naarden heeft deze clubs in de winkel, op voorraad en ook de democlubs zijn aanwezig. Kom dus langs voor een gratis clubfitting!

Vandaag de dag maakt Cobra alles voor de actieve golfer. De productline bevat drivers, fairwaywoods, hybriden, ijzers en wedges en natuurlijk golftassen (trolleytassen en draagtassen). Met tour spelers als Geoff Ogilvy, Ian Poulter, J.B. Holmes, Camilo Villegas , Kevin Na en natuurlijk Ricky Fowler heeft Cobra velen successen geboekt op de Europese en Amerikaanse PGA Tour.

Cobra Golf:
  • F-Max AirSpeed en SuperLite drivers, fairwaywoods, hybriden en ijzers voor dames en heren
  • King SZ One-lenght golfclubs
  • King F7 junior drivers, fairwaywoods, hybriden en golfijzers

Kom langs voor een gratis clubfitting bij Golfers point Naarden, of bestel uw golfmaterialen online hier.