Callaway Golf

Callaway Golf werd in 1982 opgericht door Ely Callaway en is tegenwoordig het grootste golfmerk ter wereld. Golfers point heeft veel Callaway golfmateriaal in huis, op voorraad!

Callaway Golf is één van de meest innovatieve krachten binnen de golfsport. De afgelopen drie decennia is het verantwoordelijk voor het lanceren van iconische producten zoals de “Big Bertha driver”. Deze Big Bertha driver en fairwaywoodlijn was mede verantwoordelijk voor de spectaculaire groei die Callaway Golf heeft doorgemaakt in de jaren negentig. Maar Callaway is na deze introductie niet stil blijven staan. De afgelopen jaren zijn vele nieuwe technieken en materialen geïntroduceerd. Bijvoorbeeld de Tru-Bore technologie of Fusion (composiet) materialen. Een van de nieuwste innovaties komt u tegen in de nieuwe Epic golfclubs, de revolutionaire Jail-Break technologie.

Het huidige aanbod golfclubs omvat de volgende lijnen:

  • Mavrik drivers, fairwaywoods, hybrides en ijzers;
  • Epic drivers, fairway woods, hybrides en ijzers;
  • Big Bertha (B21), OS hybrides, ijzers
  • Apex hybriden en ijzers;

Daarnaast heeft Callaway natuurlijk een ruim aanbod in golfballen, golftassen (trolleytassen en draagtassen), caps, golfhandschoenen en golfaccessoires.

Callaway Golf op de tour:

De afgelopen decennia zijn honderden toernooien, waaronder talrijke Majors gewonnen met Callaway golfclubs en golfballen. Bekende Callaway Tourspeler zijn o.a. Phil Mickelson, Sergio Garcia, Henrik Stenson, Jim Furyk, Thomas Pieters, Patrick Reed, Danny Willett, Ryo Ishikawa, Wesley Bryant, Danny Lee, Kevin Kisner, Annika Sorenstam, Yani Tseng en Michelle Wie.

Meerdere golfmerken onder één dak, ook bij Golfers Point:

Callaway Golf bestaat vandaag de dag uit meerdere sterke golfmerken, o.a. Callaway, Odyssey en OGIO. Odyssey is o.a. door de welbekende 2ball putter uitgegroeid tot één van de meest bekende puttermerken. Toulon design richt zich voornamelijk op high-end putters en Ogio staat bekend om de kwalitatief hoogwaardige golftassen.  Middels deze merken biedt Callaway golfers  alles wat nodig is (golfclubs, golfballen, golftassen, golfkleding en golfaccessoires) om beter te spelen en meer te genieten van het spel.

Golfers Point is de specialist als het gaat om Putters. Heel veel Odyssey putter hebben wij in huis en er is een prima green om de putters eens te voelen. Onze medewerkers zijn getraind in het putterverhaal en kunnen u van veel advies voorzien. Kom langs in de winkel in Naarden of bestel online hier.