• - 30%

Callaway dames golfhandschoen Xtreme 365 wit 2-Pack

15,40

De Callaway Xtreme 365 Glove zorgt voor prestaties onder alle weersomstandigheden door het opnemen van gedigitaliseerde synthetisch leer.

Wissen

De Callaway Xtreme 365 Glove zorgt voor prestaties onder alle weersomstandigheden door het opnemen van gedigitaliseerde synthetisch leer en Callaway’s X-Spann ademend materiaal. 

Kenmerken:

  • Opti Flex ™ Materiaal: dat een goed gevoel geeft, flexibiliteit en een verhoogde duurzaamheid.
  • Versterkt Digitized Synthetisch Leer: betere grip en duurzaamheid in alle weersomstandigheden.
  • X-SPANN ™: Advanced Performance: vochtafvoerende, ademend en flexibiliteit.
  • Opti Fit ™ verstelbare sluiting: Thin, Light & Secure Fit Katoen Terry Manchet: Soft Feel en vochtopname.
  • 2 golfhandschoenen voor de linkerhand.

OVER CALLAWAY
Callaway golf is zo’n beetje het meest bekende golfmerk ter wereld. In Nederland is Callaway ook een van de populairste golfmerken. De filosofie van Callaway is “Van elke golfspeler een betere golfspeler maken”. Een van de meest bekende en beruchte producten van Callaway is Big Berta en is dan ook een voortvloeisel van deze filosofie. Callaway Golf produceert vele verschillende golf producten, waaronder drivers, houten, hybrides, ijzers, wedges, putters en golfballen. Callaway Golf is innovatief en produceert al voor bijna 3 decennia hoogwaardige eersteklas golf producten. Callaway’s golf producten worden tegenwoordig gebruikt door grote spelers op de PGA Tour en European Tour waaronder Phil Mickelson en Ernie Els. Callaway Golf staat voor topkwaliteit. Wij van Golfers Point zijn dan ook zeer trots dit mooie merk te kunnen aanbieden in onze shop.

kleur

merk

Artikelnummer: 1334