Callaway dames driver Roque Max ST Cyphr 40 gr.

412,46

De Rogue ST MAX heeft een clubhoofd met het hoogste traagheidsmoment (MOI) en een lichte draw-bias en is gemaakt voor golfers van alle niveaus. Dit is de beste combinatie van afstand en vergevingsgezindheid in een Callaway Driver.

Wissen

Callaway dames driver Roque Max ST met shaft Cyphr 40 gram

Kenmerken:

VERHOOGDE SNELHEID, STABILITEIT EN HOGE MOI VAN GLOEDNIEUWE TUNGSTEN SPEED CARTRIDGE

  • De baanbrekende nieuwe Tungsten Speed ​​Cartridge-structuur plaatst tot 26 gram laag en diep in de driverkop. Dit verhoogt de snelheid bij off-center slagen en zorgt voor meer vergevingsgezindheid door een hoog traagheidsmoment.

STABILITEIT EN SNELHEID VANUIT JAILBREAK SPEED FRAME

  • Het gepatenteerde AI-ontworpen Jailbreak Speed ​​Frame zorgt voor stabiliteit in horizontale en torsierichting. We hebben de constructie, vormgeving en positionering op snelheid afgestemd om nog meer snelheid over het hele gezicht te leveren.

AI ONTWORPEN GEZICHT VOOR LAGERE SPIN EN MEER VERGEVING

  • Als marktleider op het gebied van kunstmatige intelligentie hebben we lancering en spin toegevoegd aan balsnelheid in onze optimalisatieformule. Deze nieuwe formule verlaagt de spin op het slagvlak, waardoor we de bestuurder vergevingsgezindheid kunnen geven.

STABILITEIT EN VERGEVING VAN UNIBODY CONSTRUCTION

  • De titanium unibody-constructie zorgt voor stabiliteit en verlaagt het zwaartepunt, terwijl onze gepatenteerde Triaxial Carbon-kroon en -zool ons in staat stellen om gewicht te besparen. Dit gewicht is nauwkeurig herverdeeld om de vergevingsgezindheid te vergroten bij een hoge afslag en een lichte draw-bias.
merk

kleur
Artikelnummer: 14344