• - 12%

Callaway dames driver Big Bertha

457,56

De nieuwe Callaway Big Bertha Driver is ontwikkeld met de nieuwste technieken van Callaway om je in staat te stellen meer balsnelheid te genereren om het maximale uit je golfswing te halen. Zowel de loft, het swinggewicht als de shaft... Lees verder

Wissen

Callaway Big Bertha BB21 Driver Dames

De nieuwe Callaway Big Bertha BB21 Driver is ontwikkeld met de nieuwste technieken van Callaway om je in staat te stellen meer balsnelheid te genereren om het maximale uit je golfswing te halen. Zowel de loft, het swinggewicht als de shaft zijn dusdanig op elkaar afgestemd om jou de bal verder te laten slaan, zonder dat je er harder voor moet gaan swingen. Deze driver is ook zo ontwikkeld om makkelijk te spelen. Je bal rechter en verder slaan vanaf de tee wordt met deze driver een stuk eenvoudiger.

Flash Face

De Callaway Big Bertha Driver beschikt net als de Mavrik over de revolutionaire Flash Face, maar nu nog verder door ontwikkeld, voor een nog beter en sterker clubblad, zodat jij nog vaker rechter zult zijn vanaf de tee. Flash Face zorgt er verder ook voor dat de ballen die je niet in het midden van het blad raakt, toch veel snelheid meekrijgen.

Jailbreak

Naast Flash Face is deze BB21 Driver ook voorzien van de unieke Callaway Jailbreak technologie; twee tralies die achter het clubblad zijn geplaatst om het clubhoofd stijver te maken, waardoor de energieoverdracht van club naar bal beter is.

Flex en Loft

Deze Callaway Big Bertha BB21 Driver wordt geleverd met een Callaway RCH 40 shaft

Golfers Point Naarden is de officiele dealer van CALLAWAY GOLF

merk

kleur
Artikelnummer: 12176