Bushnell Golfafstandsmeters

Bushnell is al meer dan 65 jaar marktleider in high-performance sport optics. De golftak van Bushnell levert een sterk assortiment aan laser rangefinders (afstandmeters) van hoge kwaliteit. Deze laser afstandmeters helpen u exacte afstanden te bepalen op de golfbaan zodat u precies weet op welke afstand de vlag of misschien wel een hindernis ligt.

Bushnell staat voor betrouwbaarheid, een hoge nauwkeurigheid en topkwaliteit.

Dankzij de ruim 65 jaar aan ervaring in verschillende takken van sport zoals; golf, natuurstudie, jagen, vissen en vogels spotten heeft Bushnell een vooraanstaand marktaandeel kunnen creëren. Die jaren aan ervaring vindt u dan ook terug in elke Bushnell afstandsmeter. Deze afstandsmeters maken de keuze om te bepalen welke club u het beste kunt gebruiken een stuk makkelijker. Zo kunt u met meer zekerheid de baan door.

Het is de constante inzet voor innovatie die Bushnell Golf de #1 Rangefinder in Golf heeft gemaakt. Deze inzet is over de jaren al meerdere malen beloond met diverse design- en prestatieprijzen.

Bushnell tour v5 Jolt laser rangefinder

De Bushnell tour v5 laser rangefinder is momenteel het populairste model op de golfmarkt en wordt o.a. gebruikt door tourspeler Rickie Fowler. Het model is voorzien van een vergroot functie (tot wel 5x), een HD optiek, een meetbereik tot ruim 900 meter en meet de afstand tot de vlag op een maximum van 360 meter. Met een ongeëvenaarde helderheid, nauwkeurigheid en functionaliteit is de Bushnell tour V5 Jolt simpelweg een onmisbaar accessoire wanneer u een duidelijke verbetering in uw spel zoekt.

Golfers Point heeft de rangefinders op voorraad. Kom langs in de winkel voor een gedegen uitleg of bestel de afstandsmeter online op www.golferspoint.nl