Brax Golf – Feel Good kleding

De naam Brax is afgeleid van het latijnse woord “braka” wat pantalon betekend. Het in Duitsland gevestigde bedrijf maakte tot 1972 uitsluitend herenpantalons. Sinds die tijd is er een hoop veranderd maar de merkfilosofie “Een optimale pasvorm en eersteklas kwaliteit” is nog steeds dezelfde. Dit in combinatie met het gebruik van moderne materialen vormt dit de basis voor het internationale succes van Brax Golf.

In de golfsport is Brax met name bekend vanwege de geweldige golfbroeken voor dames en heren. Speciale vermelding is op zijn plaats voor de Aquarex (winter)golfbroekenlijn. Deze uiterst comfortabele broek houdt u niet alleen warm, hij is ook waterdicht zodat u moeiteloos in de wintermaanden kunt doorspelen. Golfers Point heeft heel veel Brax modellen in huis.

Als echte golfbroekenspecialist heeft Brax een zeer grote variëteit aan maten. Naast de reguliere confectiematen kunt u ook slagen in lengte maten en taillematen.

Golfers Point heeft altijd voor een scherpe prijs Brax golfbroeken voor dames en heren in het assortiment. Kijk hier voor het huidige assortiment of kom passen in de winkel in Naarden. Naast de vele golfbroeken heeft Golfers Point van het merk Brax ook bijpassende pullies, polo’s, vesten en jacks.

BRAX GOLF – BRAX’s sportkledingmerk voor meer dan 25 jaar. De algehele look achter de collectie voor mannen en vrouwen onderscheidt zich door zijn sportieve maar toch casual gevoel en overtreft klanten met zijn hoge kwaliteit, uitstekende functionaliteit en high-tech elementen. Het garandeert compromisloze prestaties door een uitzonderlijk bewegingsvrijheid en 100% comfort. Innovatieve en opwindende stoffen in combinatie met unieke productiemethoden garanderen de perfecte pasvorm op de golfbaan!