Bennington Golftassen

Bennington is een Amerikaans golfmerk dat bekend staat om zijn grote collectie van lichtgewicht golftassen. De Bennington golftas is speciaal ontwikkeld om golfers van optimaal gemak te voorzien. Naast praktisch zijn de golftassen van Bennington ook modieus en elegant. Met een golftas van Bennington haalt u een product van grote klasse in huis, waar u nog lange tijd plezier van zult hebben.

Bennington golftassen: innovatief en stijlvol

Bennington scoort hoog op het gebied van innovatie. Relatief nieuw is de top waarmee sommige golftassen zijn uitgerust. De extra verstevigde top is eenvoudig in gebruik. Uw golfclubs vallen als het ware vanzelf op zijn plaats. Dat maakt deze tassen ontzettend handig in gebruik. Uw clubs genieten een optimale bescherming in deze tas. Hierdoor behoren beschadigingen tot het verleden. Naast innovatief zijn Bennington golftassen ook bijzonder stijlvol. Wat uw persoonlijke smaak of kledingstijl ook is, een Bennington golftas past daar zeker prima bij!

Er zijn Bennington golftassen in diverse uitvoeringen. Daarom zit er altijd wel een golftas tussen die aan al uw eisen voldoet. Voor zowel heren als dames maakt Bennington golftassen die veel te bieden hebben. Zo zijn de meeste golftassen van dit merk uitgerust met een houder voor de golfparaplu, een apart vak voor het opbergen van uw ballen en veel extra ruimte. Dat is bijzonder handig wanneer u bijvoorbeeld een extra set golfkleding meeneemt naar de baan.

De Bennington golftas: goed voor uw schouders

Doordat de Bennington golftas licht van gewicht is, is deze minder belastend voor uw schouders en nek dan veel standaard golfdraagtassen. Natuurlijk helpt het ergonomisch verantwoorde ontwerp van de golftassen van Bennington daar ook een handje bij. Wanneer u een langere tijd rondloopt op de baan en uw tas geregeld verplaatst komt dit slimme ontwerp goed van pas. Ook een hele zorg minder: de golftassen van Bennington zijn bij Golfers Point te koop tegen een scherpe prijs. Dat maakt de golftas zo mogelijk nog aantrekkelijker!

Bennington golftas online bestellen bij Golfers Point

Wilt u een golftas van het merk Bennington kopen? Dat doet u eenvoudig online in de webshop van Golfers Point. Onze overzichtelijke webwinkel is ingericht op uw comfort. Zo kunt u gemakkelijk ons volledige assortiment van Bennington golftassen bekijken en op een veilige manier uw bestelling plaatsen. Voldoet de Bennington golftas om welke reden dan ook niet aan uw verwachtingen? Dan kunt u het artikel zonder problemen retourneren en omruilen voor een ander product. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om het aankoopbedrag terug op uw rekening te laten storten.

Heeft u nog vragen over onze golftassen van Bennington, of over de vele andere golfbenodigdheden die u bij ons kunt bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. We informeren u graag over de verschillende producten in onze (online) golfspeciaalzaak. Shopt u liever niet online, maar ziet u graag eerst wat u koopt? Dan bent u van harte welkom in onze fysieke winkel in Naarden. Onze medewerkers helpen u ook daar graag verder!