BagBoy Golftrolleys

BagBoy is een producent van golftrolleys, golftassen, golfreistassen en andere golfaccessoires met een hoge kwaliteit, een echt A-merk in de golfsport.

Geschiedenis

De eerste BagBoy golftrolley werd in 1945 ontworpen en gemaakt door Bruce Williamson en Roy Jarman in Portland, Oregon in de Verenigde Staten van Amerika. Deze eerste trolley werd gemaakt met twee grasmaaierwielen gemonteerd op een in te vouwen frame waarop een ​​standaard golftas kon worden bevestigd.

Naar aanleiding van dit originele concept vormden beide heren in 1946 de Jarman-Williamson Company. Wat later uitgroeiden tot het bekende BagBoy. In de loop der jaren verkocht het bedrijf ook haar eigen golftassenlijn genaamd; de Cart-Mate. Deze tassen waren speciaal ontworpen voor gebruik op een Jarman (bagboy) golftrolley. Sinds 1997 is BagBoy een zelfstandig bedrijf.

Assortiment

Het assortiment van BagBoy omvat de volgende producten:

Top-Lock systeem

In 2017 introduceert BagBoy het Top-Lock systeem, waarbij ze voortbouwen op het Cart-Mate idee uit 1967. Alle golftassen zijn uitgevoerd met een speciale constructie die naadloos past op de nieuwe BagBoy trolleylijn. Door dit Top-Lock systeem zit de tas stevig vast op de trolley, ook zonder gebruik te maken van de straps (trolleyriempjes), en zorgt dat de tas tijdens het golfen niet gaat draaien op de trolley.

Golfers Point is de officiële dealer van BagBoy en heeft heel veel BagBoy-producten op voorraad in huis. Shop deze nu hier.