• - 30%

BagBoy golfreistas Support Back-Bone

20,97

Uw golf reistas beschermt uw golfclubs tijdens uw reizen. Maar uw lange driver en woods kunnen toch een behoorlijk klap van boven krijgen. De BagBoy Backbone voorkomt dat.

BagBoy 

  • Backbone travel cover support ontworpen om uw golfclubs te beschermen tegen stoten tijdens het transport.
  • De drie telescopische secties zijn soepel in te klappen en uit te breiden tot de gewenste lengte. Met een lengte van 61 cm is de Backbone super eenvoudig op te bergen. De Backbone kan in lengte meer dan verdubbeld worden tot 137 cm zodat al uw golfclubs beschermd worden. Oversize en duurzaam polypropyleen dop voor maximale bescherming.
  • De BagBoy Backbone is gemaakt van lichtgewicht aluminium buizen, dus u heeft geen extra gewicht in uw golfreistas.

BagBoy is een merkt dat prachtige trolleys, golftassen en andere golf accessoires biedt voor een betaalbare prijs. Met en golftas van BagBoy mag u gezien worden op de golfbaan.
De golftassen van BagBoy zijn van hoogwaardige kwaliteit en kenmerken zich door de speciale aandacht voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid! Golfers Point biedt u een ruim assortiment golftassen van BagBoy.

Tip 1: Omwikkel uw clubs met handdoeken en plaats een Bagboy Backbone in uw tas. De Backbone is langer dan uw driver en vangt de klap op wanneer er met uw tas gegooid wordt.

Tip 2: Bekijk na het landen uw golfset en meld schade altijd zo snel mogelijk bij de vliegtuigmaatschappij en uw verzekering.

kleur

merk

Artikelnummer: 3758