Alberto Golfkleding

Alberto Golf is een Duits golfkledingmerk dat bekend staat om zijn functionele golfpantalons. De golfbroeken van Alberto kunnen elk weertype doorstaan en zijn naast waterafstotend bovendien ook vuil-afwerend. Het materiaal van de golfbroek zorgt er namelijk voor dat vuiligheid zich niet hecht aan de broek.

Als u kiest voor een Alberto golfbroek, weet u dat u kiest voor een kwalitatief hoogwaardige eigentijdse broek. Alberto heeft de ervaring van technische perfectie gecombineerd met technologische innovatie en een scherp gevoel voor trends. Alberto maakt gebruik van geselecteerde hoogwaardige materialen en heeft tevens speciale zorg voor elk detail.

Pants we love

De slogan, Pants we Love, klinkt als een belofte, maar is ook zoveel meer. Alberto ziet het als een verplichting. Het bedrijf experimenteert al 90 jaar lang in hun creatieve studio’s met ontwerpen en materialen om prachtige coupes, stijlen en functies te bedenken. Dit resulteert in een perfecte mix van creativiteit en perfectionisme.

Golfers Point heeft van Alberto Golf heel veel golfbroeken voor dames en heren in de collectie, de bekendste zijn:

  • 3xDry voor heren in de modellen Rookie Cooler en Pro, dit zijn de bekendste Alberto broeken.
  • De Anja en Alva zijn er voor dames in de stof 3xDry, waterafstotend, vuilafwerend en winddicht.
  • Modieuze modellen zoals de Lucy en Julia

Golfers Point is de officiële dealer van Alberto Golf en heeft altijd de laatste collectie in huis. Alberto Golf koopt u gemakkelijk en altijd scherp geprijsd in onze winkel of online hier. In de winkel krijgt u gedegen advies van onze stylespecialisten.

The label also offers the TAPERED FIT, MODERN FIT, REGULAR FIT and SLIM FIT, so that every man can find the perfect-fitting pants:

  • TAPERED-FIT stands for slim cuts with reduced waist height and tapered legs.
  • MODERN FIT pants are medium-rise cut with a modern silhouette.
  • REGULAR FIT offers slim limbs and narrow legs.
  • The SLIM FIT pants are young and stylish and have a low-rise cut and a silhouette to emphasize the figure.